علی باقرزاده معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در خصوص سازو کار های مد نظر برای تدریس زبان مادری اقوام در مدارس کشور خبر داد .
علی باقرزاده معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در خصوص سازو کار های مد نظر برای تدریس زبان مادری اقوام در مدارس کشور خبر داد .
علی باقرزاده ، معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره برنامه این سازمان برای تدریس زبان مادری اقوام مختلف اظهار کرد : در چارچوب اصل ۱۵ قانون اساسی زبان رسمی ، خط و زبان رسمی کشور فارسی است و تمام کتاب های درسی هم باید بر همین مبنا نگاشته می شوند .
او ادامه داد : در این قانون تأکید شده است ادبیات اقوام مختلف کشور باید رسمیت داشته باشد و آموزش ادبیات آن به طور اختیاری انجام شود و اسطوره هایی که در مناطق مختلف وجود دارند باید به رسمیت شناخته شوند .
معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با اشاره به اینکه آموزش ادبیات اقوام مختلف کاملا اختیاری است و الزامی برای تولید محتوای متمرکز آن وجود ندارد ، تصریح کرد : در هر منطقه ای متناسب با زبان و قومیت این درس می تواند تدریس شود البته این موضوع نظامنامه ای هم دارد که در شورای عالی آموزش و پرورش در حال بررسی است.
باقرزاده تأکید کرد : اکنون وضعیت آموزش ادبیات اقوام مختلف همچون تولید محتوا برای دوره پیش دبستانی به طور نیمه متمرکز است و فقط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی روی محتوا نظارت دارد .
او با اشاره به اجرای برنامه ویژه مدارس طرح « بوم » گفت : در مناطق مختلف کشور می توان از این فرصت برای آموزش ادبیات اقوام استفاده کرد .
منبع : جوان
مطالب تصادفی سایت
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©